Acasa | Diverse | Anunț important, către toți cetățenii județului: să acordăm împreună Premiile Prostiei în politica locală

Anunț important, către toți cetățenii județului: să acordăm împreună Premiile Prostiei în politica locală

vocea-patriotului-nationale-7_57652700

Într-una din serile liniștite ale și mai liniștitului nostru oraș, în așteptarea liniștitoarelor rezultate ale votului electoratului, ne-am gândit că ar fi tocmai indicat să acordăm niște premii speciale personalităților politice ale județului.

Și pentru că, pe de o parte, fiecare dintre politicienii locali încep să se laude singuri, iar, pe de altă parte, încep să-i laude atât pupincuriștii propriilor partide cât și o parte din presa locală, ne-am gândit că nu mai avem și noi loc suficient să-i lăudăm. Așa încât, am considerat că trebuie să fim atât diferiți de ceilalți aplaudaci cât și originali. Așa s-a născut ideea, și cu ajutorul prietenilor de la Academia Cațavencu, instituirii Premiilor Prostiei pentru politicienii locali.

Premiile Prostiei își propun, pe de o parte, să promoveze conștientizarea de către fiecare cetățean al județului a acelor persoane, fapte sau expresii ale politicienilor locali care deviază mult de la un comportament normal. În acest caz, votanții suntem cu toții, cetățeni ai județului. Pentru cei mai mulți ditre noi, obișnuiți deja cu votul electoral, acest vot va fi unul special.

Pentru că fiecare cititor poate face nominalizări, și totodată poate și vota sau determina pe alți prietei să aducă voturi. Un alt element care diferențiază acest vot de cel electoral este că poate vota orice persoană indiferent de vârstă, sau convingeri.

Un cititor poate nominaliza mai multe persoane, câte una la fiecare categorie propusă. Rugăm, pe această cale distinșii noștri cititori să ne ajute în demersul nostru de a promova acest gen de premii trimițând această solicitare către toți prietenii și să ne dea sugestii privind categoriile de premii.

Ne facem și noi datoria de inițiatori și de promotori ai acestei campanii și instituim prima categorie a Premiilor Prostiei care se numește Musca Fără Cap și unde vor fi nominalizați politicienii care vorbesc cu c…. și nu cu capul.

Alte categorii propuse sunt: Demagogul Anului, Pârlitul Partidului, Golan am fost, Profitor sunt iarăși, Îmfofolitul anului, Zdrențărosul Anului, Glumă, glumă, da` politica`i pe voturi. Așteptăm cu deosebit interes atât nominalizările dumneavoastră cât și sugestii privind noi categorii.

Nominalizările dumneavoastră vor fi publicate automat pe site și pe paginile de socializare și vor culege automat puncte de la ceilalalți cititori. Cele mai multe puncte adunate în decursul unui an dau câștigătorul categoriei respective.

Sugestiile dumneavoastră privind instituirea unei noi categorii vor fi publicate și ele, iar cele care întrunesc un număr minim de 100 aprecieri devin automat categorie.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com