Acasa | Actualitate | Angajări în Primărie! Primarul se „dotează”, printre alţii, cu jurişti gata să desfacă iţele litigioase ale instituţiei

Angajări în Primărie! Primarul se „dotează”, printre alţii, cu jurişti gata să desfacă iţele litigioase ale instituţiei

primaria

Mai sunt doar câteva zile până când se va da startul angajărilor în Primăria Buzău. Din 15 mai, şefii din Palatul Comunal vor începe procedurile de ocupare a celor peste 140 de locuri libere din Primărie şi a celor 75 la sută din posturile de conducere de la nivelul instituţiei.

Hotărârea Consiliului Local Municipal, prin care s-a aprobat o nouă organigramă, a primit aviz de legalitate, astfel încât  şefii municipalităţii pot da start angajărilor blocate din toamna anului trecut.

„După ce am obţinut şi avizul Instituţiei Prefecturii, avizul de legalitate, săptămâna trecută, începînd din 15 mai să începem procedurile de angajare, procedurile de ocupare a celor peste 140 de posturi libere din Primăria Buzău şi a celor 75 la sută din posturile de conducere vacante”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma.

Aparatul administrativ al Primăriei funcţionează, de luni bune,  cu un număr insuficient de angajaţi. Cea mai gravă situaţie s-a înregistrat la compartimentul Juridic, acolo unde au rămas doar doi specialiști.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com