Acasa | Opinii | Anarhia cuprinde Româna… Ultimele zile ale STATULUI NAȚIONAL MAFIOT!

Anarhia cuprinde Româna… Ultimele zile ale STATULUI NAȚIONAL MAFIOT!

protest

Trăim zile de mari încercări la începutul anului 2017. Ca de multe ori în istoria agitată a acestui pământ stropit din belșug cu sângele eroilor care au luptat pentru libertate, urmașii lui Decebal au pornit la luptă. Și nu așa oricum ci hotărâți să le arate bandelor de mincinoși și de corupți, care au acaparat puterea în luna decembrie a anului trecut, că statul mafiot nu poate fi tolerat la nesfârșit.

Jaful necontenit la care a fost supusă țara, de la Revoluție încoace, a adus la limita răbdării pe cei care încă mai îndrăznesc să mai spere într-un viitor liniștit pentru copiii lor.

Sătui de minciunile nerușinate servite la televiziunile controlate de marii corupți dar și de tupeul incredbil al unui guvern unic format de la fanarioți încoace, care are în componență doar analfabeți și slugoi parveniți, peste 150 de mii de români au ieșit miercuri seara în stradă în marile orașe.Numai la București peste 100.000 de oameni au protestat, oripilați de ordonanța dată în miez de noapte de guvernul penibilului Grindeanu care a hotarat sa scape de pușcărie pe marii corupți.

Cum era de așteptat la Buzău, orașul spoliat și adus în ruină de foștii comuniști, n-au protestat mai mult de 300 de persoane. Oamenii de rând sunt muțumiți de felul în care arată orașul lor dar și de faptul că 80 la sută din copii lor au ajuns slugi în occident. Anestezia corupției și nepotismului dar și gradul ridicat de frică din partea celor care mai au curajul să gândească, a condus la o atare situație de paralizie generală în rândul societății.

La Buzău, hoardele de pensionari care au vândut viitorul nepoților către clica de șmenari trimisă în parlament, au stat lipite de televizor și i-au înjurat copios pe cei care realizează că dimensiunea corupței pune în pericol însăși existența statului român. Oamenii de bine încă mai speră în ciozvârta de 40-50 de lei lunar, promisă de Grindeanu ca să-l scape pe Dragnea și pe acolții săi de pușcărie,
Acești votanți, care au uitat ce înseamnă schimbarea,ce înseamnă demnitatea si civilizația dar și prestanța omului școlit, se încăpățânează ca din 1990 încoace să le dea votul unor vagabonzi puși pe căpătuială. Se încăpănează să distrugă orașul prin gândirea primtivă.Mai grav este că nu s-au abținut să iasă la vot, să-și vadă doar de bătrânețele chinuite de mafoți.

N-a contat că reprezentanții acestei cocine poltice numită pompos PSD ,reprezintă doar un grup de infractori și de specimene chitite să parvină chiar dacă n-au prea multă carte sau vreo meserie de doamne ajută.

Deși în atâția amar de ani le-au demonstrat buzoienilor că din furtul organizat din banul public se trăiește ca în paradis, oamenii nu i-au penalizat la vot, ba dimpotrivă le-au dat mandate fără număr.

N-a contat prea mult că fostul primar se distra dn furtul banului public cu prostituate în hoteluri de lux,nici că fostul președinte al Consliului Județean a ajuns la pușcărie pentru corupție, după ce și-a umflat conturile cu miloane de euro, tot din banul prostimi.

N-a contat nici că asfaltatorul șef al județului, în fapt dor un cârciumar semianalfabet a ajuns un nabab al județului, cu zeci de milioane de euro în cont, după ce a peticit ca la carte timp de aproape 20 de ani mai toate străzile din municipiul și județul Buzău. N-a contat nici că acest specimen sordid și-a trimis odrasla în parlament fără niciun merit decât acela de hoțoman șef.

N-a mai contat nici că foștii milițieni au făcut avere din salariile nesimțite câștigate la regiile primăriei dn Buzău. N-a contat nici că șmecherii politici trăiesc în condiții de lux, în vile de milioane de euro și nici că acești godaci umflați din banul public nu se închesuie ca ei în spitale mizerabile ci se tratează din banii furați tot de la ei în clinici de lux din străinătate.

În fine n-a mai contat că au pus pe unul primar care a lăsat 5.000 de oameni fără muncă și alți 300 le vor călca în curând pe urme. N-a mai contat nimic și nici nu mai contează nimic pentru acești amărâți cu creierul spălat.

În lipsa unui tineret hotărât să schimbe ceva în societate, acești oameni sugrumați de lipsuri ș nevoi au ales să se-ncreadă necondiționat în vrăjelile mincinoșlor de serviciu de la PSD.

Singura soluție ca să scăpăm de acești nemernici, este ca revoluția declanșată zilele acestea în marile orașe din țară, împotriva Statului Național Mafiot,să învingă.

Și va învinge pentru că de data aceasta PSD-ul și-a dat arama pe față. În loc să se preocupe de problemele stringente ale populației înfometate și îmbolnăvite de lispuri și nevoi, eminența cenușie reprezentată de domnul Dragnea, și-a arătat adevăratul scop. Într-un gest sfidător, domnia sa prin guvernul condus de marioneta Grindeanu, a arătat că nu-i pasă decât de cei care i-au furat pe români de-atâta amar de ani.

Nu-i pasă că a împins România pe calea anarhiei și a sărăciei lucii și nici n-a învățat nimic din lecția plagiatorului Victor Ponta.Veți vedea dragii mei că mândria și atitudinea necugetată a acestui șef de partid, înțesat de mincinoși,de slugoi,de racile comuniste, va fi una de bun augur pentru societatea românească.

În sfârșit cancelariile occidentale dar și cea mai mare putere a lumii, SUA, au priceput la ce pericol îi supune acest guvern întors cu fața către răsărit.

De data aceasta domnilor, PSD-ul nu va fi cruțat ca în iarna lui 2015, când mânia populară putea să reducă la tăcere glasul marilor corupți.. De data asta se va întâmpla altceva… Partidul stat va fi ras de pe harta politicii de interesele externe. Și cu această ocazie vor fi eliberați și buzoienii de clica de infractori care și-a făcut culcuș în cele mai confortabile unghere ale administrației locale.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com