Acasa | Actualitate | Alianţa morbidă a dat o nouă lovitură.. . El este noul iepure aflat la dispoziţia coloneilor

Alianţa morbidă a dat o nouă lovitură.. . El este noul iepure aflat la dispoziţia coloneilor

zoican

Trompeta alianţei malefice Preda –Toma anunţa ieri cu surle şi trâmbiţe despre aşa zisa“surpriză”  produsă la conferinţa organizației municipale a Partidului Național Liberal , soldată cu alegerea  în funcția de președinte, a medicului urgentist Adrian Zoican.

Ales chipurile cu o majoritate confortabilă, Medicul Adrian Zoican ar trebui să se simtă onorat că se va afla de acum încolo la comanda totală a primarului Toma care se joacă de-a social democraţia vopsită în galben timp ce sprijină iniţiativele liberale pe faţă. Cel puţin aşa susţin slugile plătite cu bani grei de binomul Toma –Preda, care patronează fiţuica Opinia.

Ce nu realizează însă medicul Zoican este că de joi a devenit cu acte doar o unealtă a păpuşarului portocaliu Cezar Preda care dictează alături de tovarăşul său de afaceri Constantin Toma toate acţiunile aşa zişilor liberali care în loc de opoziţie au ales să facă sluj primarului. Cei care cred că la Buzău se poate face politică fără avizul greilor din urmbră se înşală amarnic.

Dar să desluşim în continuare iţele şi luptele de culise date de alinaţa Toma- Preda pentru a-şi impune păpuşa la butoanele organizaţiei municipale.

De ce atâta străduinţă, de ce atâta efort şi risipă de energie?E foarte simplu de răspuns la această dilemă pentru că Toma nu se mai poate baza nici măcar pe consilierii PSD pentru votul din CLM, care s-au săturat de metehnele şi experimentele nereuşite făcute din banul public pe spatele contribuabilului buzoian care aşteaptă o schimbare care n-o să mai vină niociodată. PSD-iştii din CLM văd cum Toma trage partidul în jos prin iniţiativele revoltătoare şi fără temei pe care acesta le duce de aproape un an în defavoarea electoratului.

D-aia s-a luptat binomul Toma- Preda ca să-şi impună un om naiv, fără experinţă în lupta politică, ca să aibă controlul total la conducere organizaţiei municipale, care delegă votul din CLM Buzău

Dar să vedem ce minciuni sfruntate ne toarnă politrucii plătiţi să ne informeze obiectiv despre o aşa zisă lovitură dată ,,talibanilor USL“ din Partidul Național Liberal.

Iată ce scriu specialştii lui Toma:

 Înfrângerea la scor suferită, miercuri seara, de inginerul Vasile Olariu, reprezintă o lovitură ­pu­ter­nică dată aripii „talibanilor USL” din interiorul PNL Buzău(SIC), al cărui exponent este acesta. Vasile Ola­riu s-a distins printre colegii săi li­berali, în ultima parte a mandatului său de consilier local din legislatura 2012-2016, prin faptul că răspundea comenzilor aripii Boșcodeală din PSD, votând, de fiecare dată, alături de social-democrați, și nu de liberali. Dacă este să dăm crezare zvonurilor și discuțiilor care au precedat conferința pe municipiu a liberalilor, dacă ar fi fost ales președinte, Vasile Olariu ar fi urmat să facă în continuare jocurile aceleiași tabere din Partidul Social Democrat, a cărei conducere a fost preluată de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, președinte executiv al organizației județene a PSD. Olariu ar fi avut misiunea să retragă sprijinul politic oricărui consilier municipal care ar fi votat în favoarea proiectelor de hotărâre promovate de primarul Constantin Toma, transformând grupul PNL din Consiliul Local într-o anexă a grupării PMP-PSRo-Constantin Ionescu. afrimă slugile binmoului într-un aşa zis epilog al tărăşeniei derulate de Toma –Preda.

Păi băi şmecheriilor, vouă chiar nu vă este jenă să ne prostiţi aşa pe faţă?Păi ăştia  pe care îi arătaţi voi cu degetul n-au votat cu trup şi suflet pentru toate inepţiile înaintate de şeful vostru Toma la vot în CLM?Ce-aveţi băi cu oamenii sărmani care v-au slujit sârguincios? N-au votat ei cu două mâini, prostiile înşiratde Toma, care au fost respinse rând pe rând de instanţele de judecată pentru necunoaşterea legii?  N-au ridicat ei sârguincios mâinile pentru tablete şi softuri , pentru mărirea preţului la gigacalorie, pentru falimentul RAM-ului, pentru războiul dus inutil cu Compania de Apă, pentru războiul cu Urbis, pentru matrapaslâcurile din Piaţa Dacia de sărbători, pentru peticirea la preţ redus a gropilor din oraş? Ce-aveţi bă cu oamenii că ei şi-au făcut doar datoria de fiecare dată aşa cum le-a ordonat tăticul vostru Cezar Preda. N-au dus ei partidul la ruină ca să le satisfacă dorinţele şefilor? Nu l-au schimbat ei pe Ionescu de la conducerea partidului chiar atunci când acesta putea să dea lovitura de graţie PSD-ului şi să iasă primar ? Nu l-au sabotat ei pe Ovidiu Anghel să dea chix în alegeri ca să iasă şeful vostru primar? Nu l-au sabotat ei pe Cristinel Romanescu la alegerile generale cand PNL-ul a scos cel mai mic scor din ţară?  Voi chiar n-aveţi limite, ne credeţi pe toţi nişte idioţi?

În afară de PMP şi PSRO cine a votat în CLM împotriva iniţiativelor păguboase duse de Toma la Buzău ? PNL-ul cumva?Nu, oamenii ăştia şi-au făcut datoria faţă de binomul Preda –Toma şi voi chiar îi beşteliţi degeaba! AJunge cu prosteala pe faţă că nu mai ţine târgoveţilor.

În mod normal la alegeri ar fi trebui să iasă Sălcuţan , avocatul de casă al binomului Preda –Toma însă măscăreala ar fi fost prea pe faţă. Aşa că mâna draptă a lui Toma,  avocatul care e dator vândut la fisc cu aproape 4 miliarde de lei vechi şi-a jucat rolul magistral pentru a ieşi omul dorit de cei doi jucători ai binomului de la Palat. Săcuţan a jucat rolul preferat a lui Preda cu părăsirea şedinţelor , acuzând conducerea că jocurile ar fi făcute pentru Vasile Olariu. A avertizat că vezi doamne jocurile ar fi făcute de Cristinel Romanescu şi că va fi ales omul acestuia  Vasile Olariu la şefie.Totuși, la vot,a ieşit tot ăla preferat de binom adică Adrian Zoican . Era curat şi de o naivitate extremă, lucru care le place la nebunie talibanilor.

De ce nu s-a opus Romanescu?

Romanescu n-a avut niciun cuvânt de spus pentru că jocurile s-au făcut de la centru unde Cezar Preda se află pe cai mari după rezultatele de la alegeri obţinute la Dâmboviţa după ce i-a minţit de i-a rupt şi pe nefericiţii din alt fief electoral. După sabotarea lui Romanescu la alegerile genrale din decembrie anul trecut şi obţinerea unui scor jenant graţie PDL-iştilor infiltraţi în partid aflaţi în slujba lui Preda, şeful filialei locale a devenit şi el la rândul său doar o marionetă aflată la comanda boss-ilor de la centru unde periodic Preda îşi bagă coada. Aşa că dpmnul Romanescu n-a putut face mare lucru ci doar să accepte decizia binomului .

Mult succes în politică domnule Zoican însă trebuie să vă avertizăm că la cel mai mic gest de sfidare al păpuşarilor din PNL,  cariera dumneavoastră în politică se va termina la fel de fulminant cum a şi început!

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com