Acasa | Diverse | Ai accepta un job sub demnitatea ta?

Ai accepta un job sub demnitatea ta?

locuri-de-munca

Ai accepta un job sub demnitatea ta? Primul cuvânt care-ți vine în minte este „nu”, bineînțeles! Cu toate acestea, să știi că munca nu este o rușine, indiferent ce ai face. Fie că este o muncă „de jos” sau o muncă „de sus”, atât timp cât îți câștigi existența cinstit, niciun loc de muncă nu este josnic.

Atunci când vrei să muncești și să fii independent financiar, faci orice. Accepți chiar și acele slujbe pe care studiile tale le depășesc. În ziua de astăzi experiența într-un anumit domeniu cântărește foarte mult în acordarea sau neacordarea unui loc de muncă. În acest caz ai două posibilități: fie faci voluntariat, fie începi de jos și muncești mult și serios ceea ce ți se dă.

MUNCA INNOBILEAZĂ!

În primul caz acumulezi experiență, dar nu primești bani, însă cunoști oameni, stabilești realții și există șansa de a-ți crea oportunități sau de a profita de oportunitățile oferite de alți oameni.

În al doilea caz ești nevoit să începi cu slujbe care sunt, cumva, sub pregătirea ta. Vei fi plătit și vei avea șansa de a învăța lucruri noi, de a demonstra ceea ce știi și poți. Ai ocazia de a fi promovat și de a evolua.

Oricare ar fi alegerea ta, ambele variante sunt în avantajul tău. Ambele variante te pregătesc pentru jobul visurilor. Ambele variante te duc mai aproape de împlinirea profesională la care râvnești.

PRACTICA ESTE MAMA ÎNVĂȚĂRII!

Toată lumea începe de jos. Nimeni nu a obținut din prima exact poziția pe care și-a dorit-o. Pentru locul de muncă pe care îl visezi, trebuie să lupți pentru el și să îl meriți. Competiția este extrem de mare și-atunci, ești nevoit să faci anumite sacrificii. Însă atunci când îți dorești ceva și știi că ești capabil, nimic nu-ți stă în cale. Absolut nimic.

citeste tot articolul…

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com