Acasa | Economic | Afacerea unei familii de romi, distrusă de primarul Toma, din cauza unei sesizări online

Afacerea unei familii de romi, distrusă de primarul Toma, din cauza unei sesizări online

buzaupress-ro_bicicletele-in-tandem-si-carturile-pot-circula-din-nou-prin-parcul-crang_01
Un comerciant din Buzău îl acuză pe primarul Constantin Toma că i-a interzis să funcționeze din cauza unor reclamații nefondate. Este vorba despre punctul de închiriere a bicicletelor pe patru roți din cel mai mare parc din municipiu, Crâng.
Responsabilii din Primărie invocă faptul că, zilele trecute, s-a produs un incident, lângă heleșteul din parc: un cetățean ar fi fost lovit de o bicicletă pe patru roți condusă de doi tineri recalcitranți. Reclamația a fost postată pe un site de socializare, apoi preluată de un site local.
Comerciantul vizat de decizia Primăriei Buzău consideră că decizia este un abuz. El spune că a solicitat Primariei, de multă vreme, dar fără succes, să marcheze cu vopsea un traseu pe anumite alei pe unde să poată circula aceste biciclete, astfel încât ceilalți vizitatori ai Crângului să nu fie deranjați.
Comercianul afirmă că decizia Primăriei de a-i interzice dreptul de a închiria biciclete pe patru roți ar putea fi pusă la cale de alți comercianți care activează în parc și care se tem de concurență.
Și anul trecut, în urma unor reclamații similare, primarul Constantin Toma a decis să interzică bicicletele cu patru roți în parcul Crâng. Ulterior, la solicitarea buzoienilor care folosesc aceste mijloace de agrement, edilul a cedat și le-a permis din nou accesul.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com