Acasa | Politic | Adrian Mocanu promite dezvăluiri incendiare despre Compania de Apă

Adrian Mocanu promite dezvăluiri incendiare despre Compania de Apă

adrian mocanu

Liderul PMP Buzău Adrian Mocanu a lansat acuzaţii extrem de dure la adresa edilului nou ales al municipiului Buzău, în cadrul unei conferinţe de presă organizată zilele trecute. Mocanu a promis că va furniza presei documente compromiţătoare la adresa lui Constantin Toma, care vor face lumină în aşa numitul război pentru controlul Companiei de Apă, declanşat încă din luna iunie, de primar atât în rândul organizaţiei PSD cât şi în consiliul local municipal.

Mocanu junior arată acum cu degetul asupra unor personaje din rândul partidului care l-a consacrat ca deputat în două mandate, susţinând că directorul companiei, Ionel Tescaru, ar fi de fapt şantajat de anumite personaje interesate de obţinerea unor contracte grase. ”N-aş vrea să uitaţi că în momentul de faţă PSD are majoritate şi în CLM şi în Consiliul Judeţean. Aşa că schimbarea domnului Tescaru nu depinde de noi. Dacă vor să-l schimbe să-l schimbe cu cea mai mare plăcere, dar să o facă, nu numai să-l ameninţe de fapt ca să ia domnul Toma banii din lucrările de la Compania de Apă. O să venim cu documente în faţa presei să spunem despre licitaţiile la care a participat dumnealui şi le-a pierdut şi de-asta vrea să-l schimbe pe Tescaru.Să nu credeţi că sunt alte interse sau că preţul apei ar conta în vreun fel. Dacă ar conta preţul apei n-ar mai fi angajaţi acolo fratele domnului Ciolacu, soţia domnului Ionuţ Apostu şi toată echipa PSD-ului ca să ne înţelegem. Îi ştiţi şi dumneavoastră pe cei care sunt angajaţi acolo pe salarii de zeci şi sute de milioane”, a concluzionat Adrian Mocanu.

Deşi la primele două şedinţe extraordinare demersul lui Constantin Toma, care propunea micşorarea tarifului la apă, a fost lăudat şi susţinut în unanimitate de consilierii locali, ulterior opoziţia s-a coalizat acuzând interese ascunse dar şi vicii de procedură ale şedinţelor convocate în timp record.

Primii care au comentat asupra acestor demersuri pline de lacune procedurale şi cu iz necurat au fost consilierii de la PSRO urmaţi de cei de la PNL şi PMP cu excepţia lui Ion Marin, fost candidat la primărie, acuzat ulterior de trădare şi exclus din partid.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com