Acasa | Actualitate | Adrian Mocanu, izgonit din sediile UNPR Buzău

Adrian Mocanu, izgonit din sediile UNPR Buzău

mocanu-unpr

Vechii uneperiști își declară neapartenența la Partidul Mișcarea Populară, după ce fuziunea dintre cele două partide a intrat pe linie moartă, în urma suspendării de către Curtea de Apel București a suspendării procedurii. Procesul fiind blocat, contopirea celor două formațiuni nu este valabilă.

În consecință, mai mulți progresiști s-au repliat și și-au desemnat o nouă conducere. În județul Buzău, conducerea organizației este asigurată de Marius Negoiță, care, printr-un comunicat de presă transmis miercuri, anunță că UNPR Buzău va trece la recuperarea sediilor partidului, iar toate persoanele alese pe lista UNPR trebuie să înceteze orice act de susținere a campaniei electorale a PMP Buzău.

„În urma deciziei Curții de Apel București, procesul de fuziune între Partidul Uniunea Națională pentru Progresul României și Partidul Mișcarea Populară a fost suspendat.

Ca urmare, cele două partide au rămas antități diferite (fuziunea nefiind definitivă). În aceste condiții, UNPR Buzău trebuie să își recupereze posesia asupra sediilor închiriate de la primăriile municipiilor Buzău și Rm. Sărat.

Pentru că fuziunea nu a fost realizată, toate persoanele alese pe listele UNPR Buzău să înceteze orice act de susținere a campaniei electorale a PMP Buzău, sub sancțiunea excluderii din partid, retragerii sprijinului politic și implicit pierderea mandatelor.

În ceea ce privește bunurile UNPR Buzău, urmează ca formațiunea politică să facă toate demersurile necesare reintrării în posesia acestora, urmând să apeleze atât la organele de poliție cât și la instanțele judecătorești.

Aceste demersuri vor fi făcute inclusiv în ceea ce privește spațiul situat în municipiul Buzău, str. Unirii, bl. 16 D, parter, spațiu care deși aparține de drept UNPR este folosit abuziv de altă formațiune politică, respectiv PMP, condusă de Adrian Mocanu”, semnează Marius Negoiță, președinte UNPR Buzău.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com