Acasa | Actualitate | A.N.I. l-a luat pe primarul Toma la puricat! Anul viitor vom avea alegeri… din nou?

A.N.I. l-a luat pe primarul Toma la puricat! Anul viitor vom avea alegeri… din nou?

toma-apa

Conform unei publicții locale, citând declarațiile deputatulului Adrian Mocanu la data respectivă – ”Primarul Toma se face vinovat de infracţiunile de fals, uz de fals şi interese ilegale. Acesta a ascuns datorii de 9 milioane de euro.Conform unor informaţii certe, Toma are popriri pe conturile sale ca persoană fizică de circa 9 milioane de euro. Acesta a ajuns la aceste datorii colosale pentru că a garantat personal pentru creditele restante pe care le au firmele sale la un număr impresionant de bănci. Din declaraţia de avere pe care o poate consulta oricine pe site-ul primăriei rezultă că Toma nu are nicio avere. Nici casă, nici maşină, nici căruţă, nimic. Doar datoriile de 9 milioane de euro, pe care a uitat să le treacă, pentru a nu fi demascat public”.

În aceste condiții, faptele de care este acesta acuzat fiind probate de președintele PMP cu documente depuse alături de plângerea respectivă la ANI, cel mai probabil Constantin Toma, dacă nu-și va da demisia între timp, ceea ce nu credem că se va întâmpla, va fi declarat incompatibil și va trebui să părăsească fotoliul călduț din care a crezut că va scăpa de sărăcie. Pentru că alesul i-a mințit cu nerușinare pe buzoienii care i-au acordat votul, a spus că e un manager de succes, dar toate firmele sale sunt în faliment sau insolvență, s-a răzbunat pe țiganii care nu l-au votat și le-a desființat spațiile unde aceștia făceau comerț în loc să fure pentru a-și întreține familia, și cel mai grav lucru de până acum din activitatea glorioasă a primarului, a lăsat pe drumuri 300 de polițiști locali, pentru a face loc unei firme de pază de familie, a ginerului său mai precis, să dezvolte o relație contractuală cu Primăria. Ca să nu mai vorbim despre încercările disperate, din răzbunare, cum ați putut citi în premieră doar la noi, de a-l înlătura pe directorul Companiei de Apă, văzută de Toma o soluție pentru căpușarea prin oameni loiali a fondurilor importante atrase în timp de Ionel Tescaru și care stau la baza unor contracte în derulare.

Tot în premieră, fiindcă nu avem nici o îndoială că Toma va apleca, într-un fel sau altul, aflați de la noi și cine se încălzește pe bară pentru a intra în lupta electorală din partea partidului care dus probabil în eroare de minciunile cu care a venit în față, l-a propulsat pe acest oportunist în alegerile din vara acestui an. Este vorba despre Radu Sebastian, consilierul său personal și ocupantul unui loc eligibil pe lista de parlamentare la momentul actual, un personaj controversat asupra căruia vom reveni în curând.

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com