Acasa | Actualitate | A.N.I. a fost la Primăria Buzău, săptămâna trecută!!! Primarul Toma ar putea reveni la confecţionarea de căruţe şi la plantatul pepenilor

A.N.I. a fost la Primăria Buzău, săptămâna trecută!!! Primarul Toma ar putea reveni la confecţionarea de căruţe şi la plantatul pepenilor

constantn

Cităm acest titlu din munteniadebuzau.ro fiindcă este foarte posibil să se intâmple.

Surse din Palat, bine documentate şi intenţionate, ne-au informat că săptămâna trecută primarul Toma a avut o vizită, nu tocmai comodă, din partea unor musafiri din Bucureşti. După ce aceştia s-au recomandat: inspectori ANI (Agenţia Naţională de Integritate), instantaneu şirul de cartilagii, care îl ţine drept pe primar, a făcut ca zona exterioară de pe spate, să abunde în broboane reci, înmuindu-i, totodată şi genunchii, pentru că a căzut pe scaun. Ca să înţelegem de ce au venit în vizită inspectorii ANI, nu trebuie decât să ne amintim o serie de replici între edil şi o parte dintre adversarii săi politici, respectiv cei de la PMP Buzău care, printr-un comunicat de presă îl dădeau la întors pe primarul Toma, acesta spunând că toate acuzaţiile sunt făcături şi că „informaţiile au fost obţinute pe căi oculte”.

Totuşi, o asemenea reacţie mai mult dăunează primarului Buzăului, pentru că dacă el spune că informaţiile „au fost obţinute”, înseamnă că a existat o sursă! Şi pentru a elucida toată treaba cu incompatibilitatea, tot cei de la PMP au indicat şi sursele de informare: site-urile Instanţelor de judecată, dar chiar şi site-ul Grup Romet. Faptul că actualul primar al Buzăului, Constantin Toma, a omis să declare că era (şi mai este) dator vândut la momentul candidaturii, asta înseamnă că a încălcat legea.

Şi, cum chiar acum în iunie, premierul Grindeanu a stabilit o serie de alegeri locale în ţară, acolo unde tot ANI a vacantat unele posturi de primari, tot ce este posibil ca şi electoratul buzoian să fie chemat din nou la urne. Probabil că, urmarea vizitei de săptămâna trecută a inspectorilor ANI, primarul Toma a făcut şi el o vizită la Bucureşti, ieri (23.05.2017)! Suntem cu ochii pe ceasul de la Palat!

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com