Acasa | Actualitate | A ÎNNEBUNIT LUPUL! „Toată lumea vrea asfalt, asfalt, asfalt. De unde să iau banii?”

A ÎNNEBUNIT LUPUL! „Toată lumea vrea asfalt, asfalt, asfalt. De unde să iau banii?”

asfalt

Citim în munteniadebuzau.ro că primarul Toma nu s-a mai putut controla, chiar dacă se afla la o emisiune televizată în direct, la auzul unei veşti de la Tribunalul Buzău, care l-a lăsat din nou în aer cu organigrama Primăriei. Tribunalul Buzău a suspendat şi cea de-a doua organigramă a Primăriei Buzău, adoptată de Consiliul Local în primăvara acestui an, şi, implicit, efectele preavizelor pe care cei aproximativ 300 de poliţişti locali le primiseră, tot pentru a doua oară.

În fapt, poliţiştii locali concediaţi pentru a doua oară au atacat în Instanţa de Contencios Administrativ două hotărâri ale deliberativului municipal, respectiv pe cea care prevede abrogarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Buzău pentru aprobarea organigramei pe 2016 şi pe cea privind aprobarea organigramei pe 2017. De reţinut că în cea de-a doua hotărâre nu este prinsă şi Direcţia de Poliţie Locală care, între timp, a devenit instituţie de interes public cu personalitate juridică distinctă, a cărei organigramă include doar 138 de poliţişti locali, de aceea ei au cerut suspendarea aplicării acestora până la judecarea pe fond a cauzei.

Primăria Buzău se află pentru a doua oară în jumătate de an, în postura de a rămâne fără organigramă. De asemenea, municipalitatea va continua să plătească, cel puţin până la judecarea apelului împotriva hotărârii de miercuri a Tribunalului, salariile tuturor poliţiştilor locali. „Nu este o înfrângere a mea, este o înfrângere a tuturor buzoienilor. Plătim 4 milioane de euro în plus şi toată lumea vrea asfalt, asfalt, asfalt. De unde să iau banii?”, a comentat primarul Constantin Toma la emisiunea „Sens Direct” de la Focus TV, unde se afla în momentul în care Tribunalul Buzău a făcut publică decizia. (sursa: Opinia)

Comentarii

Comentarii

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com